Ansichtkaarten

birdpix ansichtkaarten

Het begon met vier ansichtkaarten bedoeld als ‘branding’ van de merken Birdpix en Nederpix, maar de reacties op de kaarten waren zo positief dat we besloten om er een complete collectie van te produceren. Inmiddels bestaat de collectie uit 114 verschillende titels en zijn de kaarten zeer geliefd bij een breed publiek. De foto’s zijn een selectie uit honderdduizenden foto’s.

De collectie toont de geweldige biodiversiteit van de Nederlandse natuur en onderscheidt zich door de perfecte beeldkwaliteit en kleurenrijkdom.

De kaarten zijn als sets beschikbaar in de webshop. Bent u wederverkoper en wilt u een kaartenmolen opnemen in uw assortiment, neem contact op via het contactformulier.

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY