Birdpix Fotoboeken

Birdpix Fotoboeken birdpixboekTwee jaar na de lancering van de website Birdpix.nl ontstond het idee om de beste foto’s van een jaar te verzamelen en in boekvorm uit te geven, zo zag in 2005 het eerste Birdpix fotoboek het licht in een bescheiden oplage. De eerste drie Birdpix fotoboeken waren verzamelingen van de beste foto’s met bij elke foto een uitgebreide beschrijving. Vanaf het vierde deel kreeg elk deel een subtitel mee:

-Vogels van de Rode Lijst
-88 tips voor vogelfotografie
-88 tips voor vogelgebieden
-de meest fotogenieke vogels van Nederland

Deze Birdpix boeken bevatten meer informatie dan alleen de fotobeschrijvingen en waren een opmaat naar de uitgave van de praktijkboeken fotografie.

De eerste twee delen zijn inmiddels collectors items en niet meer leverbaar. Alleen Birdpix 3, 4, 6 en 7 zijn nog leverbaar. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY