Praktijkboek Creatieve natuurfotografie

Op 5 maart 2016 is de 7e titel in de reeks verschenen: Praktijkboek creatieve natuurfotografie. Praktijkboek_Creatieve_natuurfotografie

Waarom raakt die ene foto je recht in het hart, terwijl al die andere technisch perfect uitgevoerde foto’s je onberoerd laten? Hoe kun je foto’s maken die je raken? Wat is het geheim van deze foto’s? Hoe maak je foto’s die tot de verbeelding spreken?

Het antwoord op deze vragen lees je in meer dan veertig artikelen geschreven door tien verschillende auteurs. Een belangrijk deel van de artikelen gaat over visie, stijl, schoonheid en leren kijken. Hoe kun je anders leren kijken en de essentie van wat je ziet, vangen in een beeld. Het andere deel van deze uitgave gaat over het toepassen van creatieve technieken.

Door het boek heen vind je visiepagina’s van de vijf hoofdauteurs en zie je inspirerende portfolio’s en bijdragen van o.a. Jan van der Greef, Andrea Gulickx en Theo Bosboom.

Na het lezen van dit boek kan je creativiteit een vrije loop nemen en zul je met nog meer plezier fotograferen.

Een greep uit de meer dan 40 hoofdstukken:
Hoe ontwikkel je eigen stijl en visie
Kopiëren vs. Creëren
Vier je beperkingen
Patronen, lijnen & vormen
Technieken om beweging vast te leggen
Lange sluitertijden bij landschapsfotografie (incl. Filtergebruik)
Highkey & lowkey
Gebruik van vintage objectieven
Lensbaby objectieven
Dubbelopnames
Creatief bewerken
Creatief flitsen

Titel: Praktijkboek Creatieve natuurfotografie
Auteurs: Marijn Heuts, Bob Luijks, Roeselien Raimond, Johan van der Wielen & Johan van de Watering
Pagina’s: 192
Formaat: 230×230 mm
ISBN: 9789079588145
Verschijnt: 5 maart 2016
Verkoopprijs: € 27,90

Geplaatst in Nieuws
Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY