Verschenen: Praktijkboek Macrofotografie

Praktijkboek_macrofotografieOp zaterdag 1 maart 2014 is tijdens het uitverkochte Macro-PiXperience ons nieuwe Praktijkboek gepresenteerd: Praktijkboek Macrofotografie.

We verwachten bijzonder veel van dit boek; nog voor het verscheen was de belangstelling overweldigend.

Hieronder een korte omschrijving van het boek.

Macrofotografie is heerlijk om te doen, verslavend zelfs, maar er komt nogal wat bij kijken om een aansprekende foto te maken. Je moet het eerst zien, om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het nog knap lastig is een goede foto te maken, laat staan een beeld dat verwondering oproept.

Het Praktijkboek Macrofotografie biedt uitgebreide informatie die elke fotograaf verder brengt. Alle technische aspecten worden besproken aan de hand van talloze voorbeeldfoto’s. De onderwerpen die macrofotografie zo aantrekkelijk maken – vlinders, paddenstoelen, insecten, bloemen, mossen, libellen, amfibieĆ«n en reptielen – komen uitgebreid aan bod.

Dankzij het Praktijkboek Macrofotografie ontdek je waar en wanneer je je favoriete onderwerp kunt fotograferen en hoe je dat op een boeiende manier doet. De meer dan 450 foto’s van de beste macrofotografen zijn daarbij een bron van inspiratie.

De auteurs zijn allen zeer ervaren en bekende macrofotografen: Leon Baas, Arjen Drost, Paul van Hoof, Ron Poot en Jaap Schelvis.

Gegevens van het Praktijkboek Macrofotografie
– 192 pagina’s hardcover, gebonden en genaaid
– Formaat: 230×230 mm
– Verkoopprijs: 27,90 EURO
– ISBN: 9789079588084

Klik hier om het boek online te bestellen.
Boekhandels kunnen het boek bestellen via het CB
Overige wederverkopers kunnen contact opnemen via het contactformulier.

Getagd met , ,
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geĆÆnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY