Praktijkboek Reisfotografie

Cover_reisfotografie_definitief_600Op 31 oktober 2015 verschijnt het Praktijkboek reisfotografie. Een ‘must-have’ voor iedereen die fotografeert tijdens reizen en vakanties.

Voor fotografen die verder kijken dan alleen de natuur is dit boek een uitkomst: in één boek alles op een rij: dagelijks leven- en mensenfotografie, architectuur- en straatfotografie, nacht- en landschapsfotografie.

Zoals lezers van onze boeken gewend zijn, zijn de teksten uiterst praktisch, volledig, zonder omhaal van woorden en gedetailleerd waar nodig. En niet onbelangrijk: het beeld is jaloersmakend mooi.

De kracht van het boek schuilt in de kennis van zeven verschillende globetrotters met elk een ander specialisme. O.a. Marsel van Oosten over wildlife- en nachtfotografie, Fokko Muller over mensen- en straatfotografie, Chris Stenger over landschapsfotografie en Marijn Heuts over een voorbereiding.

Dit boek geeft voor elk van deze disciplines talloze praktische handreikingen om betere foto’s te maken. Deze uitgave helpt je ook om het geheel te zien en vanuit je eigen visie te leren fotograferen.

Titel: Praktijkboek reisfotografie
Ondertitel: Cultuur, mens en natuur
Pagina’s: 192
Formaat: 230×230 mm
ISBN: 9789079588121
Verschijnt: 31 oktober 2015
Verkoopprijs: € 27,90
Geplaatst in Nieuws
Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY