Praktijkboek Wildlifefotografie

praktijkboek_wildlifefotografieOp 13 maart verschijnt het nieuwe Praktijkboek van Uitgeverij Birdpix: Praktijkboek Wildlifefotografie.

Oog in oog met een wild zwijn, een das, een beer of eekhoorntje… welke fotograaf droomt daar niet van? Van alle dieren spreken zoogdieren het meest tot de verbeelding. De uitstraling van een vos, de oerkracht van een wisent,de glimlach van een zeehond en de kraaloogjes van een muis – we vallen er massaal voor.

Hoe komen de prachtige foto’s in boeken en tijdschriften tot stand? Hoe kun je zulke foto’s zelf maken? In dit praktijkboek lees je alles over een goede voorbereiding, hoe je de dieren vindt, hoe je dichtbij komt en welke technieken je kunt gebruiken.
Dit boek gaat zelfs verder en geeft antwoord op de vraag hoe je beelden kunt maken die zich onderscheiden van alles wat er al is gefotografeerd en hoe je een herkenbare stijl kunt ontwikkelen.

De auteurs van dit boek, stuk voor stuk zeer ervaren wildlifefotografen, geven al hun kennis en geheimen prijs.

Het Praktijkboek Wildlifefotografie is het vijfde deel in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix.

AUTEURS

De auteurs van dit boek zijn:
Arjan Drost
Marijn Heuts
Paul van Hoof
Bob Luijks
Jeroen Stel
Jan Vermeer

OVERIGE INFORMATIE

Uitgave: Hardcover, gebonden en genaaid, full colour
Uitgever: Birdpix (Postbus 7, 3860 AA NIJKERK)
Pagina’s: 192
Formaat: 230×230 mm
ISBN: 9789079588114
Verschijnt: 13 maart 2015
Verkoopprijs: € 27,90

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY