Praktijkboeken fotografie

Reeks praktijkboeken fotografie

In 2012 is Uitgeverij Birdpix gestart met een reeks praktijkboeken fotografie over verschillende specialisaties binnen (natuur)fotografie. De praktijkboeken bevatten diepgaande informatie over specifieke vormen van (natuur)fotografie en behandelen elk detail van het specialisme en zijn hiermee interessant voor ervaren fotografen. De boeken zijn geschreven door teams van auteurs waarbij elke auteur schrijft over zijn superspecialisme binnen het specialisme.

In 2012 verscheen het eerste praktijkboek en daarna zijn nog 8 titels verschenen.

Op 23 september 2017 is de 9e titel uitgebracht: Praktijkboek Planten- en tuinfotografie

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY