Vooraankondiging: Praktijkboek Macrofotografie

Praktijkboek_macrofotografieHet Praktijkboek Macrofotografie verwoordt en verbeeldt alle vormen van ‘dichtbij-natuurfotografie’. De auteurs bespreken nieuwe en gevestigde technieken en hulpmiddelen om tot optimale resultaten te komen. Veel aandacht gaat uit naar zes verschillende hoofdonderwerpen voor macrofotografie, waarbij de auteurs ingaan op het ‘gedrag’ van elke groep en hoe daar op in te spelen als fotograaf.
1. Dag- en nachtvlinders
2. Libellen en waterjuffers
3. Reptielen en Amfibieën
4. Flora en mossen
5. Paddenstoelen en schimmels
6. Overige insecten

Een aantal hoofdstukken wordt besteed aan creatieve macrofotografie, ethiek rondom macrofotografie en het boek besluit met een macrofoto-kalender: wanneer kun je welk onderwerp fotograferen.
Uiteraard is het boek rijk geïllustreerd met inspirerende foto’s en verhelderende afbeeldingen.
De meewerkende auteurs zijn allen gerenommeerde macrofotografen: Joris van Alphen, Leon Baas, Arjen Drost, Paul van Hoof, Ron Poot en Jaap Schelvis.

Het Praktijkboek macrofotografie helpt beginnende fotografen op weg, maar biedt de meer gevorderde fotograaf verdieping en inzicht in macrofotografie en achtergrond informatie over de meeste gefotografeerde onderwerpen.

Dit boek is de derde uitgave in de succesvolle reeks praktijkboeken fotografie van Uitgeverij Birdpix. Het Praktijkboek Landschapsfotografie – dat in maart 2013 verscheen – is het best verkochte fotografieboek van 2013.

Gegevens
Titel: Praktijkboek Macrofotografie
Ondertitel: Laten zien wat je niet ziet
Uitgave: Hardcover, gebonden en genaaid, full-color
Uitgever: Birdpix (Postbus 7, 3860 AA NIJKERK)
Pagina’s: 168
Formaat: 230×230 mm
ISBN: 9789079588084
NUR: 473
Verschijnt: 1 maart 2014
Verkoopprijs: € 24,90
Boekhandelkorting: A-boek

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY