Websites

Aan de basis van onze uitgaven liggen de fotocommunities www.birdpix.nl en www.nederpix.nl. Al ruim tien jaar vormen deze fora het grootste online platform voor natuurfotografie in Nederland met dagelijks vele duizenden bezoekers.

Op deze fora zijn duizenden Nederlandse fotografen actief die dagelijks honderden foto’s plaatsen. Elke foto wordt geballoteerd door een team van moderators, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Het doel van deze communities is het bieden van een podium aan (amateur)fotografen en het delen van kennis van en over natuurfotografie. Wat ons uiteindelijk drijft is liefde voor de natuur en een breed publiek kennis te laten maken met de schoonheid ervan.

Screenshot_birdpix

 

Uitgeverij Birdpix brengt natuurfotografie dichterbij!

Uitgeverij Birdpix is een uitgeverij van natuurfotografie producties en onderdeel van PiXFACTORY. Het doel is passie voor natuur en kennis over natuurfotografie over te brengen door middel van praktijkboeken fotografie, natuurkaarten en kalenders. De uitgaven worden gewaardeerd vanwege de extreem hoge kwaliteit beeld, tekst en drukwerk.

Bent u als particulier geïnteresseerd klik dan hier om naar de webshop te gaan. Bent u wederverkoper en wilt u onze kaarten en boeken opnemen in uw assortiment neem dan contact op via het contactformulier of bel 033-2451260.
Uitgeverij Birdpix is onderdeel van PIXFACTORY